top of page

Personal Energy Reading

157,- (incl. BTW)

Soms loop je vast, bijvoorbeeld door een innerlijk obstakel, en weet je niet goed waar het vandaan komt, hoe je het kunt doorbreken en welke volgende stappen je moet zetten. Of soms heb je gewoon net even dat persoonlijke zetje nodig om gelanceerd te worden naar the next level.​

Het kan lastig zijn om bij de kern van jouw obstakel te komen. Dit komt omdat je middenin jouw blokkades zit dus dit is jouw blind spot. Het is dan super fijn om vanuit een hoger perspectief het complete plaatje te ontvangen, zodat jij bewust wordt van datgeen waar jij nu onbewust van bent, je jezelf beter zal begrijpen en ook nog eens de handvatten krijgt zodat je precies weet wat je moet doen en kunt verwachten.

In een Personal Energy Reading lees ik jouw energie en ontvang je een compleet gepersonaliseerd E-book met daarin alle informatie waarin alles op zijn plaats valt, zodat je jezelf niet meer tegenhoudt in het heden, kunt healen van het verleden en de juiste moves kunt maken naar jouw toekomst. Het is als een spiegel die jou alles laat zien wat jij op dit moment niet kunt zien, zodat jij jezelf niet belemmerd in jouw leven en persoonlijke groei.

*Door de exclusiviteit is dit product niet altijd beschikbaar en kan er een wachttijd ontstaan. Na de bevestiging hoor je altijd wanneer jij aan de beurt bent. Je zal nooit langer wachten dan 4 weken.

** Na aankoop volgt een verzoek om jouw naam, geboortegegevens (datum, plaats en exacte tijd) en recente foto's toe te sturen om de reading te kunnen doen.

Energie is een universele taal en dat betekent dat hieruit de meest accurate informatie te halen is. Ik connect met jouw energie (inclusief jouw higher self en jouw divine guidance). Dit doe ik door middek van helder zien, helder voelen en helder weten. Je kunt mij zien als een soort Google translate, maar dan voor energie. Ik zet alle informatie om in begrijpbare tekst, zodat jij het makkelijk kunt lezen en begrijpen.

De reden waarom de Personal Energy Readings zo exclusief zijn, is omdat ik per reading zeker zo'n 6 tot 8 uur bezig ben. Ik neem echt de tijd om met de energie van de persoon te connecten en ervoor te zorgen dat de persoon alle juiste informatie krijgt. Dit doe ik op drie verschillende manieren, dus drie verschillende perspectieven, zodat het totaalplaatje helemaal klopt.

 

Ik maak gebruik van vrije energie reading, waarin ik alle rauwe, ongefilterde informatie ontvang. Daarbij doe ik een uitgebreide kaartlegging, om dieper te kunnen graven op de volgende onderwerpen: huidige situatie, een positieve toekomstige gebeurtenis, een toekomstige uitdaging, een doel om naar te streven, een les voor de komende tijd, gebied van persoonlijke ontwikkeling, relaties, carrière, gezondheid, spiritualiteit, jouw overall energy en divine guidance. Als laatst gebruik ik een stukje astrologie waarin ik jouw persoonlijke birth chart gebruik om erachter te komen wat de global energy voor jou doet en hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Je ontvangt jouw Personal Energy Reading als E-book in je mailbox, zodat je de gelegenheid hebt om alles op je eigen tempo door te lezen en zodat je later altijd je reading weer terug kunt lezen als je wat extra guidance nodig hebt. Jouw Personal Energy Reading bestaat uit 25 tot 35 pagina's. Extra tijd of extra pagina's hebben verder geen invloed op de prijs.

Dit vinden anderen

"WOW! Toen ik de reading had aangevraagd, had ik nooit verwacht dat het zo waardevol voor me zou zijn. Niet alleen zat het vol reminders van wat mijn zwakke en sterke punten zijn, Quincy wist zelfs informatie over mij te schrijven waarvan ik zelf nog niet eens bewust was. Sinds de reading leef ik veel bewuster als de ware ik en lukt het steeds beter om mijn ego los te laten. Veel van haar voorspellingen hebben zich al gemanifesteerd in mijn leven, misschien wel deels door de confidence die het mij heeft gegeven!" 

Luke van Steenderen, brand stragetist

"Jeeeeeetje, Quincy heeft me echt overladen met berichten die ik zó nodig had. Precies de juiste berichten op het juiste moment; dat zijn zulke cadeautjes. Ik heb de nodige tranen laten gaan, maar ook een grote grijns op mijn gezicht gehad. De woorden die Quincy voor mij schreef, klopten zó met mijn situatie! Het grootste cadeautje dat ik echter heb ontvangen was het besef van een enorme liefdevolle kracht in mijn systeem, die door Quincy bij mij werd ontwaakt. Die was, om eerlijk te zijn, meer dan geld waard. Quincy: je bent magisch!"

Daphne Simons, model en auteur

Online-energy-reading.jpg
online-energy-reading.png

"Pfff, deze reading was echt wonderbaarlijk; echt een openbaring. Ik was verbaasd hoe persoonlijk de reading was en het was vanaf het begin gelijk spot on! Ik dacht best goed connected te zijn met mezelf en ik ben zelf heel bewust bezig met spiritualiteit, maar alsnog was er best veel waar ik overheen keek bleek uit de reading en dat allemaal is me weer een stuk duidelijker geworden. Meest waardevolle reading die ik ooit heb gehad."

Erfan Shoaie, chefkok

"Quincy weet precies naar boven te halen wat ik op dat moment moet horen. Altijd is het weer raak.. Ik leer mijzelf op een manier kennen vanuit een ander perspectief en dat helpt mij heel erg! Mijn moeder stond er wat sceptisch tegenover maar zelfs zij was onder de indruk. Quincy geeft je handvatten en precies de juiste motivatie die ik nodig heb om weer een stapje dichter bij mijn echte zelf te komen. Dankjewel, lieve Quincy!"

Lena Damen, model

Personal-energy-reading-lena-damen.png

Nog meer succes stories...

bottom of page