top of page

Meditatie Master (bundel)

NIET OP VOORRAAD

Ooit gedroomd over het bezitten van een superpower? Wat dacht je van super focus, manifestatiekrachten level 'tovenaar', negativiteit kunnen omzetten naar positiviteit, jezelf kunnen healen en een ijzersterke intuïtie hebben, waardoor je altijd weet wat je moet weten?

 

Sounds pretty cool, right? Er bestaat iets waardoor jij jouw persoonlijke superpowers kunt unlocken: meditatie. En niet zomaar een beetje mindfullness meditatie: we gaan meditatie veel effectiever en krachtiger inzetten.

 

De Meditatie Master meditatiebundel brengt jou naar een hogere staat van zijn en helpt je jouw mind - body - spirit connectie te optimaliseren, waardoor jij in staat bent om jezelf en jouw leven te optimaliseren. Het bevat alle kennis, tools, hacks en opdrachten verspreid over een E-book en 15 begeleidde meditaties, om jouw inner power te unlocken. Of je nu al jaren mediteert of nog nooit een meditatie hebt gedaan: dit helpt jou naar the next level.

Op YouTube kon ik vaak geen fijne meditaties vinden in tijden waarin ik dit het meest nodig had. Zeker niet in het Nederlands die dan ook nog zijn ingesproken met een vrouwenstem. De meditaties die ik tegenkwam vond ik vooral oppervlakkig of te zweverig. Ik wilde méér. Ik creëerde mijn eigen meditaties en een paar jaar later is Meditatie Master daar het resultaat van.

 

De kennis dat je terugvindt in het E-book en de begeleide meditaties hebben mij geholpen om van duisternis naar kracht te gaan. Hierdoor heb ik enorm veel progressie geboekt tijdens mijn eigen transformatie, dus ik besloot om een meditatiebundel te creëren. Blokkades, pijnstukken en trauma's worden gehealed, oude patronen worden vervangen door versterkende patronen dankzij herconditionering, je balanceert je mind, body en spirit, de relaties met jezelf en anderen verbeteren, je matige of negatieve mindset wordt geshift naar een krachtige mindset en nog zo veel meer.

Meditatie Master bestaat uit een E-book over hoe jij jouw meditatie optimaliseert zodat jij meditatie krachtig kunt inzetten en 15 begeleide meditaties (mp3). Gepaard met oefeningen tijdens de meditatie, zoals ademhalingstechnieken (breath work) en het aansturen van energie. Dit zorgt ervoor dat de bovenstaande punten ook daadwerkelijk behaald kunnen worden door jou en dat jij een full experience krijgt in plaats van dat je alleen bezig bent om je mind te kalmeren.

Dit vinden anderen

Meditatie-bundel-Nino-Hogenkamp

"Ik ben eigenaar van een succesvol videoproductiebedrijf en dat betekent dat ik dag in dag uit super scherp moet zijn. Meditatie is al een tijdje onderdeel van mijn dag, maar sinds ik de Meditatie Master bundel gebruik ben ik echt next level gegaan. Door de dag heen voel ik me nu super connected met mezelf, ik doorbreek blokkades en verhoog mijn vibratie waardoor ik mijn doelen super makkelijk manifesteer. Absolute aanrader!" 

Nino Hogenkamp, ondernemer en videograaf

"Deze meditatie bundel heeft zoveel waarde! Door al deze meditaties ga je echt connecten met jezelf op zoveel verschillende vlakken. Ik kom zelf bijv altijd heel moeilijk in slaap maar met de 'sweet dreams meditatie' gaat dat veel beter! Het is ook fijn dat sommige meditaties lekker kort zijn en sommige weer wat langer. Plus dat alle meditaties inspelen op een ander onderwerp. Zo kan je altijd een meditatie uitkiezen waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Echt een aanrader als je meer wilt connecten met jezelf en je doelen wilt realiseren!"
 

Sharina Xenakis, model en ondernemer

sharina-xenakis-meditatie-master-recensi
meditatie-master-ryon-mereboer.jpg

"De meditatiebundel van Quincy is echt super fijn. Het maakt niet uit of je nieuw bent met meditatie, of al wat gevorderd bent. Ik weet zeker dat het jou ook kan helpen en er waarde uit kan halen. Zelf was ik al wat langer met meditatie bezig, maar ik had nooit echt het gevoel dat ik er alles uit haalde. Door het bijgeleverde e-book ging ik al meteen in de eerste meditatie van Quincy veel bewuster mediteren. En het fijne is, dat het E-book ook super toegankelijk is voor iedereen. De stem van Quincy is ook nog eens fijn om naar te luisteren. De meditaties zijn super goed om te volgen en allemaal begeleid. In 1 woord samengevat: Aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐"

Ryon Mereboer, E-commerce expert

"Je hebt me weten omver te blazen! WOW! I LOVE IT! 💖 Ik deed al dagelijks meditaties. Maar nu gebruik ik alleen nog maar jouw meditaties! Wat ik zo leuk vind aan je bundel is dat er voor iedere gelegenheid een perfect passende meditatie bij zit. Je hebt echt een ENORM fijne stem om naar te luisteren. Ze zijn inmiddels toegevoegd aan mijn vaste ochtendritueel, zodat ik de dag met positieve energie kan beginnen en lekker kan knallen! ✨ Ben er ECHT enorm blij mee! Ik raad de Meditatie Master bundel echt aan iedereen aan, het is echt de beste investering in jezelf."

Renate Veugen, influencer en ondernemer

Renate-veugen-meditatiebundel.png

Nog meer succes stories...

bottom of page