top of page

Leider van Geluk

NIET OP VOORRAAD

Zonder dat we het doorhebben, leven we op automatische piloot en zijn we niet fully aligned met wie we écht zijn en met de kracht die werkelijk in jou schuilt. We zijn zo geconditioneerd dat we onbewust zijn onze volledige innerlijke kracht, waardoor we deze kracht vaak (onbewust) tegen ons gebruiken. Denk aan externe factoren die jou weerhouden van een gelukkig leven en negatieve gedachten en emoties in jezelf. En dat is zonde! Want álles wat jij nodig hebt en waar jij naar op zoek bent, zit al in jou! Niet buiten jou.

We zijn telkens maar op zoek naar antwoorden buiten onszelf en we geven de mensen tegen wie we opkijken (en zelfs mensen tegen wie we niet opkijken) het recht om te bepalen wat het beste is voor ons. We lezen tientallen boeken, luisteren hier weer een podcast en doen daar weer een cursus. Wat we allemaal lijken te vergeten is het volgende: jouw intuïtie weet beter dan wie dan ook wat het beste is voor jou en wat jij moet doen!

Dankzij de toegankelijke en diepgaande informatie én praktische opdrachten in Leider van Geluk ga je op ontdekkingstocht naar jouw werkelijke zelf, waardoor jij jouw innerlijke kracht ontdekt, aanwakkert en zal je leren hoe je dit positief kunt inzetten, in plaats van dat je het onbewust tegen je laat werken. Je optimaliseert jouw mind, body en spirit naar jouw optimale potentie, waardoor jij o.a. jouw intuïtie versterkt en je daarmee leert om jezelf en jouw leven te shapen naar de ultieme uitkomst. Ben jij er klaar voor om leider van jouw geluk te worden?

Leider van Geluk is het resultaat van mijn persoonlijke transformatie (die je hier kunt lezen). Mijn intentie was om een uitgebreide en effectieve guide voor mezelf te creëren zodat ik nooit meer een terugval naar depressie zou krijgen en ik ten alle tijden het beste uit mezelf en de situatie kon halen. En dat is absoluut gelukt! Ik voel me beter dan ooit en mijn leven is mooier dan ooit. En dat niet alleen: inmiddels ervaren honderden mensen hetzelfde dankzij Leider van Geluk. A dream coming true. 

 

Alles wat ik in mijn transformatie heb geleerd door o.a. ervaringen, inzichten, mensen, boeken, online research en mijn spirituele abilities, is vertaald naar begrijpbare kennis en praktische opdrachten waarin jij jezelf op een veel dieper niveau leert kennen. Opdrachten? Absolutely! Kennis is leuk, maar zonder actie zal jij nooit progressie boeken. Je kan Leider van Geluk beschouwen als méér dan een boek: het is een boek en cursus in één.

Het voordeel van Leider van Geluk is dat het altijd haar waarde zal behouden. Je kunt Leider van Geluk namelijk vanuit verschillende perspectieven lezen en daarbij bestaat het uit verschillende lagen van diepgang, waardoor je er elke keer dat je het opnieuw leest, je er nieuwe waarde uit haalt.

Daarbij bestaat Leider van Geluk uit 99 pagina's vol waarde. Reguliere 'self help' boeken bestaan vaak voor een groot deel uit 'opvul pagina's', omdat dat beter zou zijn voor de verkoop. Ik dacht daarom altijd dat ik een slechte lezer was, maar blijkbaar vond ik het gewoon vervelend en lastig om het hele boek door te spitten naar de golden nuggets. Dat hoeft in Leider van Geluk lekker niet meer, want ik heb de fluff weggelaten en alleen waarde overgelaten. :-)

 

Je kunt Leider van Geluk lezen op alle apparaten (o.a. mobiel, laptop, e-reader) én je kunt het zelfs afdrukken, als je liever leest van papier. Na aankoop ontvang je direct de download link in beeld én ontvang je dezelfde link ook nog eens in je mailbox. Je hebt direct alle vrijheid om het te lezen op jouw manier.

Dit vinden anderen

"Leider van Geluk is een aanrader voor iedere ambitieuze, open minded persoon die bereid is om zijn / haar mind, body en spirit op een dieper niveau te leren kennen.

 

Het boek helpt je om bewuster te worden van hoe je zowel energetisch als fysiek voor jezelf kunt zorgen en hierdoor het beste uit jezelf, de relaties met anderen en de wereld om je heen te halen. Het is praktisch ingedeeld waardoor het makkelijk is om zo het juiste hoofdstuk er opnieuw bij te pakken als je ergens tegen aan loopt en eruit te pikken wat je op dat moment nodig hebt.

 

Door ook terug te koppelen naar haar eigen ervaring door middel van kwetsbaarheid en een vleugje humor, maakt ze de boodschap van ieder hoofdstuk makkelijk leesbaar, herkenbaar en praktisch toe te passen. En niet alleen dat: ik kon de liefde die Quincy in dit e-book en haar missie om jou te inspireren en motiveren de beste versie van jezelf te worden, letterlijk op iedere pagina voelen!"
 

Yavanna Benna, ondernemer

leider-van-geluk-yavanna-benna.jpg
Thijs de Meijer

"Leider van Geluk is de beste investering ever! Geld maakt niet 100% gelukkig, maar dit E-book wel. Niet binnen een uur of een dag, maar als je Leider Van Geluk als guideline houdt in je leven, zul je gegarandeerd 100% gelukkig zijn. Ik heb Quincy ontmoet en ik gun haar een recensie, maar ik gun iedereen die dit leest nog veel meer een gelukkig leven!" 

Thijs de Meijer, ondernemer

"Dankzij het boek ‘Leider van Geluk’ heb ik nieuwe inzichten gekregen over welke punten in mijn leven toe zijn aan verbetering en waar ik de focus op moet leggen. Vaak weet je zelf wel wat je struikelblokken zijn, maar hoe je deze vanuit een ander perspectief bekijkt en aanpakt, is lastig. Er wordt in Leider van Geluk precies uitgelegd hoe je dit doet, door middel van de juiste informatie in combinatie met opdrachten op een duidelijke én tegelijkertijd ontzettend diepgaande manier! Aanrader!"

Roxanne Wulf, ondernemer

Roxanne Wulf
Schermafbeelding 2020-05-13 om 19.49.50.

"Ik ben heel positief over Leider van Geluk. Vanaf het begin tot het eind worden er veel onderwerpen behandeld die mijn kijk op veel dingen positief hebben verbeterd! Ook mijn zelfreflectie is heel erg vooruit gegaan. De vragen die worden gesteld in Leider van Geluk laten je ook dieper nadenken over jezelf en situaties hoe en waarom je iets doet. Ik heb er helemaal niks negatiefs aan op te merken en wil het zeker aanraden aan iedereen die zichzelf wilt verbeteren!"

Ylin Fortuijn, professioneel danseres

Nog meer succes stories...

bottom of page