top of page

Geen product

Inner Game Membership

Vanaf 13,- p.m. (incl. BTW)

Ben jij er klaar mee om terug te vallen in oude patronen, weet je soms niet waar je moet beginnen in de wereld van zelfontwikkeling, heb je soms moeite met tijd vrijmaken voor jezelf, heb je een stok achter de deur nodig om actie te ondernemen en ben jij ready om écht alles uit jezelf te halen? Welkom bij de Inner Game Membership.

De Inner Game Membership is voor iedereen die écht bereid is om te doen wat nodig is om alles uit zichzelf en het leven te halen, oftewel: de action takers. Hier praten we niet, maar ondernemen we ACTIE. 

 

In de Inner Game membership ontvang je persoonlijke coaching, waardoor we samen veel dieper in kunnen gaan op jouw persoonlijke behoeften. Samen met mij en de membership leden bouw je een sterke, motiverende omgeving om elkaar te supporten en het beste uit jezelf en elkaar te halen. Je ontvang live coaching van mij, krijgt 1 op 1 hulp, je krijgt toegang tot exclusieve content én je ontvangt extra tools die jouw weg van zelfontwikkeling bevorderen. En dat allemaal voor een belachelijk lage prijs: dit is een no brainer, right?!

Dit is wat je ontvangt:

- Live groepscoaching, waar jouw groei centraal staat (om de week)

- Toegang tot het besloten Instagram account met exclusieve content, live sessies en IGTV's

- Exclusieve tools, zoals E-books, meditaties en werkboeken

- Onbeperkt persoonlijke support

- Een motiverende groep met mensen waarmee jij kan levelen

- Een hele groep accountability partners, waardoor jij je kansen vergroot op het behalen van jouw doelen

- Toegang tot exclusieve membership pagina's op de website

Hoe werkt het?

Het is heel simpel: kies onderaan de pagina jouw plan. Zodra je lid bent wordt het bedrag naar keuze afgeschreven en dit zal zich elke maand herhalen op de dag dat jij lid werd. Voorbeeld: als je op 14 oktober lid werd, zal de volgende afschrijving plaatsvinden op 14 november. Je kunt op elk moment jouw lidmaatschap stoppen. Wanneer je lid bent, krijg je direct toegang tot de exlusieve membership pagina's op de website, de tools, de coaching sessies. Het toevoegen aan de besloten Instagram gebeurt handmatig en je krijgt binnen 4 dagen toegang. 

Dit vinden anderen

"Leider van Geluk is een aanrader voor iedere ambitieuze, open minded persoon die bereid is om zijn / haar mind, body en spirit op een dieper niveau te leren kennen.

 

Het boek helpt je om bewuster te worden van hoe je zowel energetisch als fysiek voor jezelf kunt zorgen en hierdoor het beste uit jezelf, de relaties met anderen en de wereld om je heen te halen. Het is praktisch ingedeeld waardoor het makkelijk is om zo het juiste hoofdstuk er opnieuw bij te pakken als je ergens tegen aan loopt en eruit te pikken wat je op dat moment nodig hebt.

 

Door ook terug te koppelen naar haar eigen ervaring door middel van kwetsbaarheid en een vleugje humor, maakt ze de boodschap van ieder hoofdstuk makkelijk leesbaar, herkenbaar en praktisch toe te passen. En niet alleen dat: ik kon de liefde die Quincy in dit e-book en haar missie om jou te inspireren en motiveren de beste versie van jezelf te worden, letterlijk op iedere pagina voelen!"
 

Yavanna Benna, ondernemer

leider-van-geluk-yavanna-benna.jpg
Thijs de Meijer

"Leider van Geluk is de beste investering ever! Geld maakt niet 100% gelukkig, maar dit E-book wel. Niet binnen een uur of een dag, maar als je Leider Van Geluk als guideline houdt in je leven, zul je gegarandeerd 100% gelukkig zijn. Ik heb Quincy ontmoet en ik gun haar een recensie, maar ik gun iedereen die dit leest nog veel meer een gelukkig leven!" 

Thijs de Meijer, ondernemer

"Dankzij het boek ‘Leider van Geluk’ heb ik nieuwe inzichten gekregen over welke punten in mijn leven toe zijn aan verbetering en waar ik de focus op moet leggen. Vaak weet je zelf wel wat je struikelblokken zijn, maar hoe je deze vanuit een ander perspectief bekijkt en aanpakt, is lastig. Er wordt in Leider van Geluk precies uitgelegd hoe je dit doet, door middel van de juiste informatie in combinatie met opdrachten op een duidelijke én tegelijkertijd ontzettend diepgaande manier! Aanrader!"

Roxanne Wulf, ondernemer

Roxanne Wulf
Schermafbeelding 2020-05-13 om 19.49.50.

"Ik ben heel positief over Leider van Geluk. Vanaf het begin tot het eind worden er veel onderwerpen behandeld die mijn kijk op veel dingen positief hebben verbeterd! Ook mijn zelfreflectie is heel erg vooruit gegaan. De vragen die worden gesteld in Leider van Geluk laten je ook dieper nadenken over jezelf en situaties hoe en waarom je iets doet. Ik heb er helemaal niks negatiefs aan op te merken en wil het zeker aanraden aan iedereen die zichzelf wilt verbeteren!"

Ylin Fortuijn, professioneel danseres

Nog meer succes stories...

Kies jouw plan

 • Basic (Beginners)

  13€
  Elke maand
   
  • Toegang tot het besloten Instagram membership account
  • Live sessies (o.a. meditatie, Q&A etc.)
 • Meest gekozen

  Premium (The Queen)

  14,99€
  Elke maand
   
  • Toegang tot het besloten Instagram membership account
  • Live sessies (o.a. meditaties, Q&A, etc.)
  • Live groepscoaching (via Zoom)
  • Exclusieve tools: o.a. E-books, meditaties en werkboeken
 • Unlimited (Max Out)

  19,99€
  Elke maand
   
  • Toegang tot het besloten Instagram account
  • Live sessies (o.a. meditaties, Q&A etc.)
  • Live groepscoaching (via Zoom)
  • Exclusieve tools (o.a. E-books, meditaties, werkboeken)
  • Onbeperkt persoonlijk vragen stellen via Voxer (1 op1)
Lidmaatschap pricing pan
bottom of page