top of page
FAQ
1. Wat is het ontvangproces van het E-book 'Leider van Geluk'?
Na betaling krijg je direct toegang tot een downloadlink. Leider van Geluk wordt geleverd als PDF bestand, waardoor jij zelf de vrijheid hebt om te kiezen hoe je het wilt gebruiken. Zo kun je het E-book lezen op je laptop, iPad, mobiel, e-reader en kun je het eventueel zelf afdrukken. Na het downloaden heb je dus geen internet meer nodig om het product te gebruiken. Ik raad het echter wel aan om het lekker digitaal te houden, scheelt weer wat gekapte bomen ;-) De meeste lezers gebruiken hun mobiel en je hebt verschillende apps die het lezen prettiger maken. Mijn favoriete app is de boeken app, deze staat standaard op de iPhone. Deze app onthoudt waar je bent gebleven en je kunt ook stukken tekst markeren, net als bij een fysiek boek.
2. Wat is het ontvangproces van de 'Meditatie Master' meditatiebundel?
Na betaling krijg je toegang tot een download link. Meditatie Master wordt geleverd als ZIP bestand, bestaande uit een E-book als PDF bestand (lees bij punt 1 hoe je het beste het E-book kunt gebruiken) en 15 begeleidde meditaties als MP3 bestand. Na het downloaden heb je dus geen internet meer nodig om het E-book te lezen en / of om de meditaties uit te voeren. 
3. Wat is het ontvangproces van de Personal Energy Reading?
Na betaling wordt je verzocht om een aantal gegevens te mailen, zodat ik jouw Personal Energy Reading kan maken. Om de reading te kunnen uitvoeren heb ik het volgende van je nodig:
- Jouw complete geboortegegevens (datum, plaats en exacte geboortetijd)
- 2 tot 5 recente foto's, het liefst ook minimaal 1 foto die je ter plekken maakt zodat deze uiterst recent is. Op de foto's is het belangrijk dat ik jouw gezich, vooral jouw ogen, goed kan zien.
Nadat jij deze gegevens hebt gestuurd, plan ik jouw reading in en ontvang je van mij een bevestiging per mail waneer jij jouw reading in je mailbox zal ontvangen.
De Personal Energy Reading wordt geleverd in de vorm van een E-book, als PDF bestand (lees bij punt 1 hoe je het beste een PDF bestand kunt gebruiken). Op deze manier kun je rustig op je eigen tempo alle informatie tot je nemen en kun je later altijd even terugkijken in jouw reading als je behoefte hebt aan wat extra guidance. 
Jouw Personal Energy Reading is volledig gepersonaliseerd, dus dat betekent dat elk bestand uniek is.
4. Mag ik mijn gekochte producten met anderen delen?
Dat ligt volledig aan de manier waarop dit gebeurt. Al mijn producten zijn digitaal en overal rust auteursrecht op. Dat betekent dat het illegaal is om producten te dupliceren en te verspreiden. Het zit namelijk zo:
 
Als je een fysiek product, zoals een shirt, uitleent aan een vriend(in), blijft alleen dit product bestaan en is er niets aan de hand. Als je een digitaal product, zoals mijn E-book 'Leider van Geluk' doorstuurt, maak je een kopie van dit product en bestaat er opeens een extra versie dat niet is uitgegeven door de uitgever (in dit geval ik, QV Empowerment). Dit gaat in tegen het auteursrecht. Een product mag je dus wel delen als jij zelf niets meer van dit product bezit (net als bij het shirt: als jij deze uitleent, heb jij hem zelf niet meer). Je kunt mijn producten dus alleen uitlenen als je het apparaat waar het opstaat uitleent waardoor je het product niet hoeft te dupliceren.
Uit respect voor de auteur (in dit geval ik, Quincy Vogelsangs) is het dus absoluut raadzaam om een product niet door te sturen. Plus als je bekend bent met Leider van Geluk, ben je als het goed is bewust van energie en een aantal universele wetten. Het is niet zuiver om zonder toestemming een product te dupliceren en je ontvangt altijd wat je zelf uitzendt. 
Lees punt 4 in de algemene voorwaarden:

4 Copyright en niet toegestaan gebruik van downloads

4.1 Op de digitale producten van QV Empowerment berust copyright. Het is daarom niet toegestaan de gekochte digitale producten te kopiëren en /of te verspreiden en/of commercieel te exploiteren.

4.2 Het is niet toegestaan om “afgeleide werken” te maken door de downloads te modificeren en vervolgens te verspreiden of commercieel te exploiteren.

bottom of page