top of page

Geen product

Daily Inspiration Cards

5,55 (incl. BTW)

Zie je door de bomen het bos niet meer, loop je vast, weet je even niet wat je moet doen, wil jij jezelf een spiegel voorhouden, wil jij jouw intuïtie versterken en zou jij dagelijks wat extra guidance willen om naar je volledige potentie te reiken? This one is for you!

 

Als je me volgt op Instagram, ben je waarschijnlijk wel bekend met de wekelijkse kaartlegging in mijn story. Dit kun je vanaf nu ook zelf toepassen! Met de Daily Inspiration Cards train je jouw intuïtie, krijg je direct de boodschappen en inzichten die je op dit moment nodig hebt.

 

Alle boodschappen zijn door mijzelf gechanneld, waardoor dit een unieke kaartenset is. Elke kaart is daardoor hoogzuiver en tegelijkertijd direct. Je kunt de Daily Inspiration Cards gebruiken als guidance voor je dagelijks leven en je kunt ze gebruiken om antwoord te krijgen op jouw vragen.

Bij de Daily Inspiration Cards hoef je geen kennis te hebben van symboliek of eeuwenoude interpretaties, zoals bij tarotkaarten. De Daily Inspiration Cards hebben een korte en heldere boodschap, waardoor je het direct kunt implementeren in je leven en tegelijkertijd ruimte over laat voor jouw intuïtieve interpretatie. Daardoor zijn de Daily Inspiration Cards een ideale toegankelijke toevoeging voor zowel beginners als ervaren readers.

De Daily Inspiration Cards bestaan uit 47 orakelkaarten en een gebruiksaanwijzing met o.a. manieren hoe je kaarten kunt trekken, hoe je de kaarten energetisch reinigt en op welke manieren je de Daily Inspiration Cards kunt gebruiken. Elke kaart heeft een uniek thema en een unieke boodschap, door mij gechanneld

Het is belangrijk dat jij resoneert met de kaartenset en daarom kan je de Daily Inspitation Cards helemaal op jouw manier gebruiken. Je kunt ze namelijk digitaal gebruiken, zodat je altijd en overal extra guidance en support ervaren, in welke situatie dan ook. En je kunt de Daily Inspiration Cards uiteraard ook fysiek gebruiken.

 

De kaarten kun je zelf afdrukken op bijvoorbeeld stevig (foto)papier, maar ook op normaal papier en ze plakken op een standaard speelkaartenset. De Daily Inspiration Cards hebben namelijk dezelfde afmetingen. ;-) Op deze manier krijg je de vrijheid om volledig jouw eigen energie en creativiteit in de kaarten te stoppen, door o.a. zelf de achterkantjes van de kaarten te desigen. Geen zin om creatief bezig te zijn? Geen probleem: in het bestand zit ook een design voor de achterkant toegevoegd. 

Maak van de Daily Inspiration Cards een dagelijks ritueel en ervaar zelf hoe jouw leven in een positievere flow komt.

Dit vinden anderen

Nog meer succes stories...

Roxanne Wulf

Ondernemer

Schermafbeelding 2020-05-13 om 19.40.33.

"Dankzij het boek ‘Leider van geluk’ heb ik nieuwe inzichten gekregen over welke punten in mijn leven toe zijn aan verbetering, en waar ik de focus op moet leggen. Vaak weet je zelf wel wat je struikelblokken zijn, maar hoe je deze vanuit een ander perspectief bekijkt en aanpakt is lastig. Er wordt precies uitgelegd hoe je dit doet door middel van de juiste informatie in combinatie met opdrachten op een duidelijke én tegelijkertijd ontzettend diepgaande manier! Aanrader!"

bottom of page